Over de Bal

Over de Bal en over ons

Over de Bal neemt jou mee in de magische wereld van het vaderlandse amateurvoetbal: met meer dan een miljoen actieve leden de meest beoefende vorm van breedtesport in Nederland. En dan hebben we het nog niet eens over al die mensen die hun club steunen en achterna reizen op wedstrijddagen. Amateurvoetbal is op maandagochtend bij de koffieautomaat regelmatig hét gespreksonderwerp. En wij vinden dat die verhalen een eigen platform verdienen.

Wij zijn Hessel de Jong, Merijn Slagter, Jasper de Vries, Kor Veldman en Erik Kloosterman. Dit vijftal heeft Over de Bal (overdebal.nl) opgestart. Ondanks vijf uiteenlopende achtergronden, is er één gezamenlijke deler: de passie voor amateurvoetbal!

Merijn en Erik in gesprek met de aanwezige vrijwilligers van VV Hoogezand tijdens Over de Bal on Tour 12.
Merijn en Jasper aan het praten tijdens Over de Bal on Tour 09 bij ons bezoek aan VV Gieten.

Wat doet Over de Bal

Over de Bal schrijft over de achtergronden in het amateurvoetbal. Denk daarbij aan diepte-interviews, reportages en achtergrondverhalen over alles wat met amateurvoetbal te maken heeft. We houden ons afzijdig van betaald voetbal. Wel nemen we (betaald)voetballers mee in verhalen over hun oude amateurvereniging en nostalgische verhalen over het amateurvoetbal. We focussen ons ook niet op voorbeschouwingen, wedstrijduitslagen of wisselingen van trainers en dergelijke nieuwsfeiten. Dit laten wij graag over aan andere media.

Doelgroep

Iedereen met liefde voor het mooiste spelletje van de wereld, van de ambitieuze Topklasse tot de diepste krochten van de reserve Zesde Klasse.

Jasper de Vries

Tekstschrijver

Merijn Slagter

Tekstschrijver

Erik Kloosterman

Marketeer

Hessel de Jong

Webdesigner & fotograaf

Over de Bal neemt jou met achtergrondverhalen en reportages mee in
de magische wereld van het Nederlandse amateurvoetbal.

Copyright © 2018 - 2024 | Over de Bal

Over de Bal neemt jou met achtergrondverhalen en reportages mee in
de magische wereld van het Nederlandse amateurvoetbal.

Copyright © 2018 - 2024 | Over de Bal