FC Ter Apel ’96

Het is alweer 24 jaar geleden, toen Sportclub Ter Apel (STA) en 't Klooster de handen ineensloegen. Een fusie die in de beginjaren even wat gewenning nodig had, maar gedurende de jaren vorderde steeds beter uitpakte. Met Sportpark 't Heem heeft fusieclub FC Ter Apel ’96 een prachtig visitekaartje, waarbij je ongetwijfeld wordt geïmponeerd door de grootte van het sportpark als je er voor de eerste keer bent. Een prachtige inspiratiebron voor een reeks sfeervolle foto's.

’t Heem heeft een aantal mooie kenmerken, die het vermelden waard zijn. Zo beschikt de accommodatie nog over een gravelveld en was het de eerste club in ons land die beschikte over een heus jeugdstadion, een idee van oud-voorzitter Meind Egberts. Het oude hoofdveld werd in drieën verdeeld, met om de veldjes heen reclameborden en stoeltjes. Kon minder, zeggen we dan in Groningen.

Als wij een rondje over ’t Heem lopen, zien we overal wel weer iets wat de moeite waard is om op de foto te zetten. Het maakt van FC Ter Apel ’96 een veelzijdige vereniging en eerlijk is eerlijk: ook wij hadden vooraf niet verwacht dat hun onderkomen zo groot zou zijn. Nog mooier is dat het ook heel aangenaam is, omdat ’t Heem ontzettend groen is. En dat betekent automatisch veel plusjes op ons beoordelingsformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over de Bal neemt jou met achtergrondverhalen en reportages mee in
de magische wereld van het Nederlandse amateurvoetbal.

Copyright © 2018 - 2023 | Over de Bal

Over de Bal neemt jou met achtergrondverhalen en reportages mee in
de magische wereld van het Nederlandse amateurvoetbal.

Copyright © 2018 - 2023 | Over de Bal