HFC15-JO15-1

HFC’15 JO15-1

In de rubriek 'Team uitgelicht' lichten we met enige regelmaat een amateur voetbalteam uit. Van de kabouters tot een veteranenelftal, ze komen hier allemaal voorbij. Gemene deler van de teams die we hier op een voetstuk plaatsen? Ze hebben allemaal een mooi verhaal te vertellen. Deze keer: HFC'15 JO15-1.

Team: HFC’15 JO15-1
Competitie: HoofdKlasse N
Trainer/coach: Simon Cageling
Teammanager: Gerrie Delger

HFC’15 JO15-1 speelt in de Hoofdklasse N. De eerste seizoenshelft verliep, met vijf punten uit tien wedstrijden, erg moeizaam. ‘Het team had erg veel moeite met de fysieke kracht van de tegenstanders en kwam amper aan het eigen positiespel toe’, zegt trainer Simon Cageling. Na de winterstop is de knop omgegaan en hebben we een zeer goede serie neergezet met positieve resultaten. ‘De ploeg raakt steeds verder op elkaar ingespeeld, benut elkaars kwaliteiten en kan steeds beter omgaan met de fysieke kracht van de tegenstanders.’

Ondanks de zeer moeizame en lastige eerste seizoenshelft toont het team enorm veel inzet. ‘Daarmee laten de spelers zien dat ze wilskracht hebben’, zegt een trotse Simon. ‘Door die wilskracht ontstaat er een mooie progressie in de ontwikkeling. Dit alles draagt bij aan de optimale ontwikkeling van de spelers.’

Meld je aan voor ‘Team uitgelicht’!
Vind je dat jouw voetbalteam ook een plekje verdiend op deze website? Stuur ons dan een mailtje en wellicht wordt jouw team binnenkort ook uitgelicht!

– –
Dit is een verhaal uit de rubriek ‘Team uitgelicht’, waarin Over de Bal met enige regelmaat amateur voetbalteam uitlicht. Van de kabouters tot een veteranenelftal.
Klik hier voor alle verhalen uit deze serie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Over de Bal neemt jou met achtergrondverhalen en reportages mee in
de magische wereld van het Nederlandse amateurvoetbal.

Copyright © 2018 - 2024 | Over de Bal

Over de Bal neemt jou met achtergrondverhalen en reportages mee in
de magische wereld van het Nederlandse amateurvoetbal.

Copyright © 2018 - 2024 | Over de Bal